Апартаменти ново строителство - завършени проекти  с Акт 16

Апартаменти

Апартаменти

Апартаменти за продажба, ново строителство в Меден рудник, Бургас. Всеки жилищен етаж съдържа един едностаен апартамент, два двустайни апартаменти и два тристайни. Жилище в завършена сграда с Акт 16 цени от €23,500 до €55,000

Меден Рудник Бургас

Дебелт

Дебелт

Сградата е в кв.Възраждане, Бургас.  На всеки жилищен  етаж са разположени двустайни и тристайни апартамента,

Център Бургас

Поп Грую

Поп Грую

двустайни и тристайни апартаменти за продажба Сградата е в к-с Лазур, Бургас. разположена навътре от уличната регулация. Апартаменти на море директно от строителя.

Лазур Бургас

бл.516 Меден Рудник

бл.516 Меден Рудник

двустайни и тристайни апартаменти за продажба. Сградата е ново строителство, разположена в Меден Рудник, Бургас. Сградата включва партер, пет жилищни етажа и подпокривно ниво.

Меден Рудник Бургас

Васил Левски

Васил Левски

Тристайни апартаменти за продажба Бургас, ново строителство.. Сградата е разположена централен Бургас навътре от уличната регулационна линия.. Проектирана е с проход за да може вътрешния двор да се използва за паркиране.

Център Бургас

бл.306 Меден Рудник

бл.306 Меден Рудник

Гарсониери, двустайни и тристайни апартаменти за продажба в Меден Рудник Бургас. Сградата включва партер, пет жилищни етажа и подпокривно ниво. Апартаменти за продажба директно от строителя.

Меден Рудник Бургас

Цар Самуил

Цар Самуил

двустайни апартаменти за продажба Сградата се намира в центъра на Бургас. Проектирана е с проход за да може вътрешния двор да се използва за паркиране.На всеки етаж са разположени по два двустайни апартаменти. 

Център Бургас

Хотел Надежда

Хотел Надежда

На всеки етаж са разположени по шест стаи със самостоятелен санитарен възел. На първия етаж има магазини и рецепцията на хотела.

Равда, Бургаска област

Васил Петлешков

Васил Петлешков

двустайни и тристайни апартаменти за продажба ново строителство, к-с Лазур Бургас. Партерът включва магазини.

Лазур Бургас

© 2021 ОСОТ | Строителна фирма | Недвижими имоти | Арматурен цех |  Бургас